Promoció d’obra nova al Carrer Galileu, 271 de Barcelona

Aquí comptàvem amb estades molt poc lluminoses, però amb moltíssim espai per conjugar i aconseguir aquest increïble resultat.

Allunyat de l’enrenou turístic, però a l’hora, dotat d’una ubicació excel·lent i molt ben comunicat per la xarxa d’autobusos i metro de la ciutat; quedant molt a prop del Carrer Europa i del Centre Comercial El Corte Inglés d’Avinguda Diagonal.

Aquest espaiós i extraordinari immoble compta amb una superfície construïda de 98 m2 d’habitatge més 36 m2 de jardí i 11 m2 de pati, tots dos totalment privats.

Disposa de tres habitacions, dues dobles i una individual; una de les habitacions dobles és suite (bany complet dins de l’habitació). Disposa, a més, d’un altre bany complet de cortesia.

La cuina queda integrada en el saló-menjador comptant amb un gran espai diàfan d’uns 37 m2. Des del saló s’obre un gran finestral que dóna accés al jardí.

En l’obra s’ha comptat amb unes qualitats excepcionals i s’ha tingut en compte sobretot mantenir espais oberts comptant amb sostres d’uns 4 m d’alçada.

La cuina està equipada amb vitroceràmica, forn, microones, nevera i rentavaixelles.

Sòl porcelànic imitació parquet de màxima qualitat. Banys amb rajola imitant mosaic hidràulic.

L’edifici té únicament 4 veïns. La façana i les zones comunes, també d’obra nova, tenen un aire minimalista i a la vegada acollidor.

Year:

Abril 2019

Location:

Barcelona