Projecte de Vivenda al Carrer Aragó, 57 de Barcelona

Es tracta d’un Projecte realment interessant i tot un repte per al departament de decoració de DECON GROUP.

Aquest habitatge ens brindava l’oportunitat de recuperar elements arquitectònics realment interessants com deixar vista l’estructura dels sostres (biga metàl·lica amb revoltó) aconseguint així dos objectius; d’una banda vam guanyar una major altura en l’habitatge i d’altra banda emfatitzem l’efecte d’amplitud, a més de deixar palès el profund estil que ens ofereix aquesta tècnica de construcció molt utilitzada en la Ciutat Comtal a principis de segle passat.

També vam voler deixar vist, i en color natural, el maó massís utilitzat originàriament a les parets mitgeres, potenciant el seu protagonisme ubicant en l’aresta una bateria de llums Led.

Per rematar utilitzem paviment hidràulic real de nova generació en cuina i bany aconseguint així dotar tot l’habitatge d’un estil i personalitat únics, combinant elements clàssics per aconseguir un aspecte general molt actual.

Us deixem un composite amb fotos d’abans de la reforma i del resultat final després de passar per les mans de DECON GROUP. Esperem que us agradi.

Year:

Setembre 2016

Location:

Barcelona