Promoció d’Obra nova al Carrer Comtal, 22 de Barcelona

Es tracta d’una gran rehabilitació d’un edifici centenari situat al centre de la ciutat del qual s’han venut 2 dels 4 pisos que componen aquest projecte.

Els habitatges estan compostos per saló-menjador integrat en un mateix espai, dues habitacions i un bany complet. Disposen també d’un balcó amb sortida al mateix Carrer Comtal així com amplis finestrals amb orientació a un gran pati interior que dota a l’habitatge de moltíssima lluminositat; fet molt destacable en el “Barri del Gòtic” on es troba la finca.

S’ha realitzat una espectacular reforma comptant amb unes qualitats excepcionals i recuperant elements característics de la cuitat Comtal com ara els sostres alts i la volta catalana comptant amb grans bigues de fusta originals vistes completament restaurades.

La cuina totalment nova, d’estil modern i sofisticat, està equipada amb vitro inducció, campana, forn, microones, nevera i rentavaixelles. Tots els electrodomèstics estan panelats i integrats.

Paviments de màxima qualitat com ara parquet marca EGGER i terra hidràulic en banys.

Els tancaments són també d’alta qualitat amb trencament de pont tèrmic fins i tot els de la façana principal que són de fusta fabricats a mida i completament nous seguint la normativa aplicable de Patrimoni a la zona, que busca conservar un aspecte històric de totes les finques situades en el districte.

Si t’interessa, no deixis escapar aquesta oportunitat i truca’ns perquè puguem explicar-te més !!

Year:

Desembre 2020

Location:

Barcelona